Bäst före

Godmorgon godmorgon!! Ännu en morgon framför nyhetsmorgon och tid över för frukost, jag kanske börjar bli vuxen??! 

I vår lilla sambofamilj råder det delade meningar om en hel del saker... Bland annat om maten i kylskåpet är gammal eller inte. jag är inte den som är den, utan äter gärna maten fast det gått två tre dagar sen bäst före datumet, så länge det smakar bra, det gör inte ♥H♥. Jag har länge försökt få honom att förstå att producenterna medvetet sätter tidiga bäst före datum, dels för att vara på den "säkra" sidan och dels för att lura oss korkade konsumenter att maten blivit gammal över en natt och därför måste slängas och nytt måste köpas. Det är med detta som bakgrund som gör att jag blirså glad när dom på nyheterna säger:

" ...Enligt en ny undersökning hade över hälften (57%) av den mat som idag slängs i hushållen kunnat ätas. Det är främst unga som sätter för stor tillit till bäst före datumet istället för att använda sitt lukt- och smaksinne för att avgöra om maten är gammal eller inte..."

Nu är det bevisat att jag har rätt!!...hehe=)

Min last

Är nästan klar på jobbet och undrar varför jag känner mig sååå stressad. Här är svaret:



Solklar överdosering av kaffe idag...puh!!

The one and only

Efter att ha suktat hur länge som helst har nu denna skönhet från whyred flyttat hem till mig...



Jag är så lycklig!! Visst är den fin??!! Det va den lönen det=)

Baklängesvecka

Jag har haft en jätteskön vecka med trevliga middagar och stressfria dagar även om det har blivit en hel del jobb. Men nu är det lördag och jag sitter i skolan... hur hände detta??! Sjukt otaggad att använda min hjärna just nu drömmer jag mig bort till roligare saker. Jaja, allt kan inte va roligt eller....

PUB

PUB är numera den bästa gallerian i stan enligt mig, och om du har vägarna förbi så kanske du stöter på dessa donnor på våning 2 (Casbah)..



Ikväll ska vi fira Sofie (th) eftersom hon fyller år, ska bli väldigt trevligt. Man får ju lite ångest av att hon fyller 21, jag känner mig snart som en pensionär!!

Suddig dagens...

7cd47abbea8e8cbc3230c316127ad4a9.png

Kolla varifrån!

Suddig dagens från datasalen!


Gäsp

Hade precis bytt om, piffat till mig och satt på mig heelsen...



...när jag kom på att jag f-n inte orkar ta mig ut i snöyran för att möta upp tjejerna. Ha inte för roligt utan mig=) Nu har jag tvättat av mig sminket och ska fortsätta min dejt med soffan och Angelina Jolie i filmen Wanted.

Fredag kväll

Jag kan väl inte skryta med att jag är någon mästerkock direkt, men är det något jag verkligen kan, så är det att göra lasagne! Det finns en STOR chans att detta är världens godaste lasagne, utan att överdriva. Såhär ser skönheten ut under tillverkning...



Hade tänkt mig en mysig hemmakväll med mig själv och lasagnen, men så insisterar Sofie att jag ska möta upp dem efter bion dom ska gå på. Har riktigt svårt att bestämma mig här jag ska göra, men först och främst ska jag äta och "sitta in" mina nyinköpta jeans som förmodligen åker på imorgon kväll!



Nu kallar lasagnen. Later!!

Dagens lågkonjunkturcitat

Pratade precis med en välutbildad, ambitiös och intelligent vän som dock är arbetslös. Här är hennes krav på potentiella jobb: " Bara det inte är bajs, kiss och dregel inblandat så tar jag det!!"

Nu har det f-n gått för långt, börja konsumera mina medmänniskor så vi vänder den här skiten!!!

Skvaller

Luuk & Berg ska ha barn. Gud va trevligt! Blir nog en riktig killer-unger, grymt intelligent pappa och slående vacker mamma. Kan bara inte bli fel...



Morgonstund har guld i mun

Jag vet inte vad som har hänt, jag vaknade av mig själv (!!) klockan sex... Kanske för att jag verkligen har ansträngt mig för att ligga så stilla som möjligt. Håret verkar i alla fall vara hyfsat intakt. Idag kommer att bli en rolig dag. Först ska vi ut till Tv4 och kolla på inspelning av Malou efter 10 sedan blir det fördrink hos Sofie och middag på tapasstället Ramblas. Nu ska jag kolla nyhetsmorgon=)

Trés chic

Nu börjar klagomålen trilla in... Jag ska bättra mig, I promise! Det som är svårt är när jag jobbar, tror inte chefen skulle uppskatta inlägg på arbetstid (även om jag smyg-bloggar ibland). Men, förutom att jobba idag har jag faktiskt hittat på lite trevligheter som jag tänkte dela med mig av. MIKAS Koivisto/Karlsson hade inspirationskväll och behövde en extra modell. Jag ställde självklart upp, det är alltid trevligt att bli ompysslad!


Fina bilder i fönstret...


...Fred in action, fixandes med Ninas hår...




... och såhär fint blev mitt hår som duktiga Anna gjorde!

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova HELT stilla för att frisyren ska hålla tills imorgon då det blir heldag med tjejerna!! Ska bli sååå mysigt.






Jippie!!

Idag är det löning. Gud va trevligt!



Synd bara att CSN är så snåla....

Tävling!

Dåligt på bloggfronten idag, men jag har ju faktiskt andra saker att göra också... Över till det viktiga i det här inlägget: jag utlyser härmed min första tävling här på bloggen!

Reglerna är enkla. Den person som kommenterar flest gånger här på bloggen fr.o.m. imorgon tills den 25 april får en finfin (och hemlig) pressy av mig!!! Kul va? Heja heja...






Intelligenta tankar:-)...

23e00ef6ad9fa24779d96c65b9079609.png

Kolla varifrån!

Intelligenta tankar:-) hur tänker människor?!


Ready for work!!

Dagens ekvation: Inget jobb= Ingen shopping=Inte bra!!


Wow!

Vilken start på veckan. Var uppe klockan sju (!!) och gick en långpromenad med Anna och Sofie och nu sitter jag och äter frukost och dricker kaffe. Så skönt att rivstarta såhär, det borde bli tradition! Jag känner på mig att det här blir en bra vecka.



Men va tusan hände med våren??!!

Je t´aime

På sistone har jag blivit mer och mer besatt av att åka till just Paris. Och även att lära mig detta underbara språk vilket i och för sig aldrig kommer att hända (när ska jag ha tid till det??!). Förhoppningsvis åker jag och ♥H♥ dit i vår=). jag har fått för mig att det är något magiskt över Paris och att en alldeles speciell känsla kommer infinna sig när jag kommer till Paris (jag har i och för sig varit där en gång med päronen, det räknas inte). Jag kan se mig hand i hand med min lover, sittandes på ett inrökt café med stora solglasögon och sippa på ett glas Bourgougne.....

Men vem kan klandra mig:


Lyssna och njut=)


Tankar om shopping

Alla som känner mig vet om att jag har något av en shopping-fetisch. Den tar sig i uttryck på flera sätt. Idag efter att jag ätit en jättegod lunch med Anna så tog jag mig en sväng på stan, och då funderade jag lite! För det första går jag nästan alltid själv på stan om det inte är för att vara social, det är nämligen så att jag har en inövad rutt och ett j-vla tempo (eller vad säger du Nina?), jag blir nästan lite manisk... 

Jag funderade även på hur det kommer sig att man alltid hittar SÅ fina saker när man inte har pengar, men när fickorna är fulla hittar man ingenting eller så blir man tvärsnål. Alternativt så har det där jättefina tagit slut när man väl fått pengar=( 

Därför finns det två  av mig välbeprövade metoder att shoppa när man väl har pengar, man måste nämligen ha ett system. Om du nu har hittat tre saker t.ex. så köper du antingen först det du vill ha allra helst som du hittade när du inte hade pengar, eller så köper du det (också jättefina) du tror kommer ta slut fortast! Jag har prövat båda, flera gånger...haha! Sedan kan man ju faktiskt spara ihop till det där man har suktat efter så länge istället för att impulsshoppa, tro mig, jag har försökt, men jag har inte tillräcklig självdiciplin. Därför springer jag som ett psykotiskt yrväder  mellan butikerna och hittar hur mkt som helst, problemet är att jag inte kommer ihåg vad när jag väl kommer hem....  

Förstår ni mitt problem?




Oh my god!

Kvälls-promenixen blev helt oplanerat till ett helt marathon...puh! Vi va ute och gick i TRE timmar, fatta vad många steg det blir=) Så nu har jag blåsor på fötterna och kommer antagligen ha träningsvärk imorgon så otränad som jag är. Hursomhelst var det ett väldigt trevligt om än otippat fredagsnöje.

Nu till nått helt annat. Hur fin är inte den här väskan, den står riktigt högt på min vill-ha-lista!!



Inatt ska jag be till valuta-guden (ja det finns en sån) och hoppas på att dollarn fortsätter falla nästa vecka=)

Natti natti

Ljusare tider

För den som inte vet kan jag meddela att vi nu officiellt går mot ljusare tider. det är nämligen så att idag är dagen och natten lika långa, sen blir det bara bättre!! Det var med tunga steg jag gick från jobbet, förbi alla livsnjutare som hängde på uteserveringarna, på väg till skolan... Men det blev att jag åkte hem istället. Jag förstår inte hur precis ALLT kan vara mycket roligare än att plugga när man  verkligen måste. Hur som helst blir det en kvälls-promenix med Anna (sorry gumman det funkar inte att länka) innan jag ska försöka att läsa några sidor i alla fall.





All work, no play

Det har varit tyst här på bloggen idag eftersom jag har jobbat hela dagen, kom precis hem och åt en jättegod middag som min b-friend hade lagat. Det hör inte till vanligheterna att vi äter ihop om man säger så=( Nu ska vi snart iväg till Coop och handla lite (vuxenpoäng på det). Igår va jag förbi MIKAS Koivisto/Karlsson på "vernissage" eller vad man nu säger, det va himla trevligt, tack Fred. Mer om det sen.

Over and out!

Världspremiär för...

39761dac65dafe5bca6343418994c140.png

Kolla varifrån!

Världspremiär för dagens outfit i vårsolen!


Bulle &...

0-39fe3493f792b7b1cc23196890b70462.png

Kolla varifrån!

Bulle & kaffe på saturnus:-)


God mat...

1a57f1f9c5b79c4f32d45b4ff273609a.png

Kolla varifrån!

God mat och trevligt s??llskap. Vad mer kan man beg??ra!


One down, one more to go

Skönt! Då har man stökat av en tenta i alla fall.

Den här dagen tog ju sig i alla fall, nu ska jag och jojjo äta middag på Riche. Trevligt värre!



Minne som en guldfisk

Tror ni inte att jag mitt kötthuvud glömde ta med mig körkortet till skolan.... Bara att åka hem igen och hämta det, tur att tentan inte är förrän kl två=)

Ta mig härifrån



Höj volymen!!

D-day

Jaha, då var det dags för tenta....usch! Det regnar idag och känns som det kommer bli en allmänt otrevlig dag..... Tur att Johanna är här och lyser upp stämningen. 


Håll tummarna nu!

Back to my roots!

Jag är en blondie igen=)



Very nice...

Balmäään

Idag har jag varit och tafsat på den här finingen (inte exakt) inne på MrsH... Synd bara att jag inte har 35 500 kr som ligger och skräpar i ett hörn=(






Jag ser...

06a9b48ff7cc8133e9cbe462a6e14a0b.png

Kolla varifrån!

Jag ser hopp, vad ser ni?


Hey Mr DJ

Nu har jag och jojjo käkat god plock-mat och skvallrat lite. 



Snart bär det av till Sturehof där min kära b-friend ska vända plattor=) Later!



Ur form

Det är helt sjukt! Alla jag har pratat med idag har antingen varit och tränat eller är på väg. Är det något fel på mig som inte har det i mina söndagsrutiner??? 

Imorgon är det Måndag, ny vecka, nya rutiner=) Beach 09 är ju precis runt hörnet...

The Hills

När jag precis har kommit igång med pluggandet börjar The Hills på MTV.... Jag är egentligen inte ett fan av serien, men det är totalt omöjligt att inte dras in i de otaliga intrigerna. Det är vid dessa tillfällen som man är glad över sitt ganska odramatiska liv.



Snygga är dom i alla fall! Nu tillbaka till pluggandet...suck
 

Från en sak till en annan

Kollade in i mitt badrumsskåp och fick syn på dessa två...
 



då kom jag att tänka på dessa snygga pjucks från Alexander McQueen...
vilket i sin tur fick mig att tänka på dessa ÄNNU snyggare som gärna hade fått bo hos mig!!





Tentadags

Detta är vad jag borde göra... 


...men detta är ju så mkt bättre!


...tillsammans med lite schlager och Anna=)




Jag längtar!

Imorgon kommer världens bästa Johanna! Vi har inte setts sen i julas, det ska bli sååå mysigt.



Det blev...

0-767b4f2d8792c3da1d410c510c2d0533.png

Kolla varifrån!

Det blev aw med sara och tvillingarna bengtsson på sturehof. Trevligt!


I love Acne

Hann en snabbis förbi Acne i PK-huset på väg till jobbet. Jag hittade en JÄTTEFIN röd kuvertväska! Otippat, nej. Hittar alltid fina saker där=) Den vill jag ha i mitt påskägg!

Eftersom jag sitter och smygbloggar på jobbet blir det ingen bild på den just nu....

By the way, AW någon??!! Det är ju ändå fredag!

Sen!!!

Jag tror att det är inskrivet i mina gener att jag måste snooza typ tio gånger varje morgon för nu har det hänt igen. Skulle varit på (i och för sig frivillig) kurs för ca. en halvtimme sen....



...jag blir sååå trött på mig själv!!!

Ses sen!

Bättre sent än aldrig...

Nu sållar även jag mig till skaran bloggare=) Håll i er!


RSS 2.0