Snart-Är-Det-Över


Stress, ångest, stress, ångest, stress, ångest...puh! Så ser mitt liv ut just nu. MEN, sista tentan börjar om tre timmar och tjugåfem minuter. Så skönt det ska bli ikväll när ännu en tentaperiod är förbi=)=) Ja, ja, i min hjärna snurrar just nu väldigt knepiga mattefunktioner som jag inte ska dela med mig av till er, tur va??!! Jag återkommer helt enkelt när jag är på "rätt sida" igen.





Ooops

Vem har sagt att det ska gå smärtfritt att flytta en regnig höstdag...???

Snopet

Den vanligtvis överfulla garderoben, eller rättare sagt en av dem, ekar nu tom. Flytten är i full gång och om några timmar står jag inför utmaningen att få plats för alla kläder och skor i nya, mycket mindre, lägenheten. Wish me luck!!

Brrrrr

Nu har kylan nått oss på riktigt. Jag älskar sol, jag hatar regn och rusk. Och till alla er som argumenterar att det är sååååå mysigt att krypa upp i soffan med en kopp te och en bra rulle säger jag bara; köp en airconditioner och persienner, film och te finns på sommaren också!!!! Vill man ha snö och skidåkning kan man faktisk åka till alperna. Nu säger kanske vissa, men flytta till ekvatorn nu om du ska gnälla så j-la mycket, det svenska klimatet kommer inte att ändra sig avsevärt under vår livstid ändå (heja den globala uppvärmningen..hehe). 
   Jag vill ju inte flytta, än i alla fall...Så jag har bestämt mig att tänka positivt, vilket jag oftast gör. Om det nu e så att jag ska behöva stå ut med rusket vill jag mer än gärna göra det i skorna från Burberry Prorsum på bilden ovan. Sjukligt snygga "kängor" som passar utmärkt en vinter i Svealand.
   Alla bidrag välkomnas varmt, bara släng in mailaddressen i kommentarsfältet så lovar jag att maila mitt kontonummer ;-) 

kulturellt onsdagsnöje...

5dc930f58ecd970114f30406878a0b98.png

Kolla varifrån!

kulturellt onsdagsnöje


Best-Birthday-Gift



Den helt klockrena presenten kom från grabbarna... De känner mig...hahaha.

Tack alla ni som kom och firade med mig. Vilken kväll!! tyvärr dåligt med fotograferandet.
Nu dramaten=)=)


Svennebanan, dan före dan...

Ikväll har varit en sån där riktig svennebanankväll. Tacos och Idol. Sen har vi haft lite musikquiz också, för att inte nämna soundchecket med Miss Andersson som förberedelse för imorgon. Min födelsedag=) I och för sig så är det ju det redan nu...hehehe...Jag älskar min fördelsedag. Hur som helst, dags för lite beautysleep som uppladdning inför morgondagen. Det kommer bli grymt!!!

Homewife-potential

Ibland överraskar jag mig själv...
37 bullar (kanel och vanilj) senare. Nöjd=) Pluspoäng till mig... Och ja, dom är lika goda som dom ser ut.

Pirri-pirr-pirr


Ibland blir jag bara sådär pirrig i hela kroppen, till synes helt utan anledning. Det känns som det är en hel flock fjärilar som lever rövare i magen och jag kommer på mig själv att sitta och småfnittra...mycket märkligt, men ganska trevligt ändå.




För övrigt tycker jag att fjärilar e ganska äckliga små typer....


ja tack=)

Givenchy, Love, Love, Love...


cause i'm a hacker, yes I am

Lite har uppenbarligen fastnat från programmerings-kursen i våras. Bloggen börjar ta en ny form, men jag är långt ifrån klar...!!!! Ser det bättre ut??

Jag håller...

-6f76a2fe89a5a451a0420a17c6d81f0.png

Kolla varifrån!

Jag håller på att sätta en ny trend. Jag dricker "morgondagens" = vitt vin och russian!


RSS 2.0