Högsta volym nu mina vänner!!


What goes around comes around

Förra veckans goda gärning resulterade i att jag fick den här fina klänningen av tre tjejer som jag inte ens vet namnet på!! Vem vill veta varför?? =)

Kors i taket

Idag fick jag spel, på riktigt. Jag brukar i och för sig alltid få spel så fort jag ska försöka organisera min garderob för att det är så förbannat fullt. Idag rann det över.... så jag bestämde mig, fast det skär lite i hjärtat. Några plagg var tvungna att lämna mig och bosätta sig i soptunnan. Jag har alltså nu officiellt slängt en stor kasse med kläder och fem par skor!!!! Nu försöker jag förtränga det....
Det sjuka är att det inte känns som jag fick mer plats i garderoben för det...suck.

Intresseklubben antecknar

Igår åt jag 1,5 kilo clementiner så c-vitaminbrist lär jag inte få...
Jag har verkligen fantasi/inspirations-brist...blä, blä, blä. Förlåt..ni som bryr er.

Om det är någon som undrar...

...så är nya Fanta Lemon världens godaste läsk. Jag har blivit besatt. Fan också!

Finally, it's mine!!!!!!

Hur har jag klarat mig utan den så länge??

Go Mrs Anka!!

Jag har ett nytt favoritprogram. Svenska Hollywoodfruar. I synnerhet Mrs Anna Anka. 
Hur kan man inte tycka om en kvinna som henne. Med den grövsta skånskan ever äter hon kycklingbrosk i hopp om att inte få cancer (hajar får inte cancer och dom äter brosk...) och skäller på sin gardenboy för att han inte tar hand om hennes fyrahundratusenkronorsgräsmatta (hallå, det är faktiskt bermudagräs) ordentligt. Jag säger bara, keep up the good work så kommer jag sitta bänkad varje måndag mellan nio och tio. Släng ut de andra två hemmafruarna och stör mig inte.

Skåneland

Hej hopp, weekend i Skåne med strålande väder. Det gillar vi!!! Eftersom jag bloggar från Johannas data får jag sno en bild (från ccc) som hon har eftersom jag knappt vet hur den fungerar om ännu mindre hur jag får in mina bilder i den... Nu ska jag nog ta en powernap, ses sen.




Dagens citat






"Pain is just weakness leaving the body"

-Patrick Swayze

RIP

 

 

 

 


Duellen


Det är idag det händer. Hela fotbollsvärlden håller andan... Vem ska vinna, vem gör mål, blir Zlatan utbuad?? Men helt ärligt, det är varken duellen Inter-Barcelona eller Zlatan- Etó som är mest intressant idag. Det vi verkligen undrar är: Vem tar hem titeln som världens snyggaste fotbollstränare, José Mourinho eller Pep Guardiola?!?! Vad tycker ni???




Evil eye

Hon stirrar rätt argt på mig, den där Lara, när jag sitter här framför datan. Kanske dags att gå och lägga sig... Har precis sett en riktigt sjuk dokumentär om manlig fåfänga..hahaha. Hade jag inte vetat bättre hade jag varit stensäker på att det är Söndag idag. Nu babblar jag. God night folks.

Party like a rockstar

Efter 20 minuters sömn fredag/lördag va det dags att fira Securities finance 10-års jubileum, tema rockstar!! Vilken fest det blev=)=)
 
Alla gick verkligen all in och det var längesen jag hade så roligt. Mina fötter va dock inte så glada...

Smärtgräns

I fredags var det dags att inviga "the shoes".
02:49
02:51
Jag tycker att jag höll ut bra!! Men smärtan blev för outhärdlig så jag bytte till plattisarna och sen blev det dans resten av kvällen=)=)
I fredags fick jag även riktigt rättsligt bevis för att mina skor är ruskigt snygga, detta när Filippas mamma gav mig en komplimang för dem och hon är, just det, domare!!!!=)=)=)=)

IN ACTION

Hemma en snabbis efter att ha roddat upp inför ikväll, jag försov ju mig som vanligt (usch!!) så det blir ingen vila för mig nu utan dusch, måla naglar och tillbaka till München.

It's a hard job, but sombody has to do it

Imorgon smäller det, Handels firar hundra år med pompa och ståt. Stor middag i statshuset med efterföljande fest. Kungen kommer...hehehe (jag är ett stort smygfan av kungen). Och jag ska jobba. Men jag kan tänka mig tråkigare jobb än att mingla runt i denna blåsan (och mina lover-heels såklart).

Dagens citat







"Pengar gör ingen lycklig, men jag gråter hellre i en Rolls-Royce än i en buss"






Buketten


För ett tag sedan, närmare bestämt i April, skrev jag om den underbara klänningen som jag skulle vilja (läs ska) bära på mitt bröllop. Nu har jag även hittat den perfekta buketten som även är betydligt mer överkomlig i pris än klänningen.



Att jag som är så förtjust i orkidéer inte tänkt på detta tidigare!


Overdressed?

Kan jag ha mina nya älsklingar nu när jag ska till skolan tro?
kärlek, kärlek, kärlek, kärlek!!!

Jag nyper mig i armen och inser att jag faktiskt inte drömmer...

Hej, jag heter Marie och är officiellt just nu världens lyckligaste människa!!! Nu ska jag gå och lägga mig, och nej, jag ska inte ta av mig skorna. Inte nu, inte imorgon, aldrig. Jag har bara en sak att säga. Perfektion. God natt.

Dagens (otippade) shopping

Imorgon smäller det! Bellmanstafetten here I come! Och eftersom jag är helt otränad och har riktigt dåligt tävlingspsyke behöver jag all hjälp jag kan få.
Därför blev en sväng inom Stadium där ett par riktigt snabba löparbyxor inhandlades. Sen kunde jag bara inte motstå de chockrosa strumporna, som även de är specialaanpassade (!!) för löpning. Jag måste ju MINST ha kapat två minuter på min 5 kilometerstid i och med dessa inköp=)=)

Då va det officiellt

Sommaren är över. Från och med Söndag.

RSS 2.0