Vem vågar?

På grund av den enkla anledningan att Jojjo är ungefär 65 mil för långt bort har det uppstått ett mindre problem. Jag vill klippa mig NU och jag tänke att någon av mina kära vänner här skulle få äran att sätta saxen i de blonda testarna. Mitt resonemang är att det kan väl inte vara så svårt, bara att klippa rätt av, sisådär två decimeter kanske. Men ingen vågade anta utmaningen. Men efter lite tjat (brukar hjälpa) har Sofie sagt att hon kan göra det. Återkommer med resultat.



Så här såg det ut i somras när Jojjo gick loss med saxen=)


All in

Nu såhär i helgen är det många som går all in, så även jag om än på ett mer otraditionellt sett. Det är nämligen så att i veckan diskuterada vi tjejer det här med att handla mat. Jag vet inte ens vad som är normalpris för ett kilo äpplen. Så gled samtalet in på köttfärs och Sofie upplyste mig om att sextio kronor per kilo var väl normalt och fyrtio, det var riktigt billigt. Så kommer jag ner till ICA här om dagen och där ligger dom. Stora 1,7 kilos förpackningar med köttfärs för 39:90. Tankarna rusade och snabbt förstod jag att det var detta ögonblick som var avgörande, vilket resulterade i att kylen fylldes med dryga 13,5 kilo färs.....så det va bara för mig att ställa mig och steka biffar hela kvällen igår=)



Detta är inte ens hälften...suck. All or nothing säger jag bara!!!!


Dagens

Mitt mål är att detta ska vara ett mer frekvent inslag här på bloggen. 
Bara så svårt att övertala nån att fota mig..=(
Tröja - H&M
Lacktajts - Gina
Halsband - H&M
Gummistövlar - Hunter
Och så det JÄTTEgröna nagellacket...

Gröna fingrar

Jag har länge gått och suktat efter Chanels limited edition nagellack Jade. Men det går bara att få tag på på ebay för 600 spänn nu så istället jagar jag värdiga substitut. Köpte ett här om dagen. Green Apple heter det....och ja, det är nästan illgrönt, inte sådär fint mintgrönt som Jade. Jakten fortsätter.



Nyår

Den perfekta nyårsklänningen är hittad. Såååå fantastisk!!!!!



Nu ska jag köpa en trisslott.


Svinis

Svininfluensan är här. Det har den varit ett tag nu. Hysteri utbryter. Jag har aldrig någonsin i mitt liv om sådan uppståndelse. På jobbet står det desinfektionsmedel MINST var tionde meter. Man uppmanas att hålla brödet med servett när man skär det, inte sno med sig desifin från toan på skolan för att det är utsålt i hela Europa, rör ingenting som nån annan har tagit på.... och så fortsätter det. Jag vet inte egentligen vad folk tror. Att alla kommer att trilla av pinnen den här hösten? Antagligen inte. Visst jag kan förstå att man inte vill bli sjuk och man är oroliga för alla bebisar och gamla och så vidare...men det finns ju gränser.

Så kommer äntligen vaccinet. Folk blir om möjligt ännu tokigare. Idol-jury-Laila smet före i kön (!!!), vaccinet försenat, vaccinet stoppat, vaccinet opålitligt. Ta det! Ta det inte! Vad ska man göra? Vad ska man tro på?

Hursomhelst har jag bestämt mig. Jag tänker inte vaccinera mig. Jag kanske ändrar mig sen, vem vet, men nu har jag bestämt mig. Vad händer då, jo då måste jag helt plötsligt ha värsta försvarstalet om varför jag inte ska vaccinera mig. Jag blir trött. Jag har bara bestämt att jag inte vill, kan inte folk bara acceptera det?? Vad hände med rätten till den fria viljan?? Och om jag nu måste gräva fram nått argument kan ni ju kolla bilderna nedan, även om de inte är tagna från nån creddig läkemedelstidning...


  




Working girl




Så här skulle jag vilja se ut idag på jobbet.... men det gör jag ju inte. Jeans, converse och grönt nagelack istället=) Hur väl det passar in i dresscoden på banken skiter jag i idag, ibland orkar man bara inte. Eller vad säger ni?


Hur lyckas man??

Går in i badrummet för att tvätta av sminket, tar av mig min hoodie och där, mitt på tutten ser jag en stor rosa fläck??? Har käkat hallon och tydligen har en rackare hoppat in innanför tröjan. Jaja, sånt händer. Det sjuka e bara att igår morse satte jag igång en maskin med vit tvätt. På dan hade jag en nytvättad vit t-shirt som jag spillde en jätte-kaffe-fläck på och nu det här....Kanske dags att skaffa haklapp eller hålla sig till mörka färgskalor. God natt.


En ljusglimt i mörkret

Strax efter mitt deprimerande inlägg nedan bestämde jag mig för att gå en sväng på stan. Det brukar hjälpa mot det mesta, dock ej köpsuget... Inne på Zara sprang jag på dessa fina skor (ovanligt). Jag vet inte om det är för att de är beiga, ljusa, användbara, jättefina eller att de får mig på lite bättre humör men dessa vill jag ha!
Självdisiplin va det ja..hrrmmm

Livet suger ibland

Jag vet, det va ganska längesedan tentaperioden tog slut och jag har varit en dålig (obefintlig) bloggare. Nu försöker jag igen, även om jag har så mycket att göra så jag får panikångest bara jag tänker på det. Det är måndag men känns som onsdag för att jag suttit i datasalarna hela förbannade helgen...suck. Sitter här igen nu och mår dåligt över den fullkomliga hets som råder här. Jag kan inte ens tänka klart. Överväger att gå hem och sätta mig i lugn och ro istället....frågan är om min självdiciplin känner sig tillräckligt stark idag??

Sova, äta, plugga, äta, sova, plugga, plugga, sova, äta, plugga, jobba, sova, äta, plugga, jobba, sova, plugga....


Jag kommer gråta hysteriskt av lycka när det här helvetet dom kallar Handels är över...



Tills dess får man nöja sig med att drömma.....


RSS 2.0